Reclameverzorging

Wij verzorgen uw reclame-uitingen in verschillende categorieën.


Bedrukte (bedrijfs)kleding
U kunt de kleding zelf aanleveren of door ons laten bestellen. Uiteindelijk zorgen wij ervoor dat uw reclame uiting in de juiste kleuren op de juiste plaats komt. Full color afbeeldingen blijven ook na veelvuldig wassen (onder de juiste voorwaarden) mooi en kleurecht.

Binnenreclame
Of het nu gaat om het aankleden van interne kantoorruimtes of een stukje bewegwijzering, het gaat ten allen tijde om het totaal plaatje. De uiterlijke verzorging van uw bedrijf zegt zeker voor een klant alles over uw manier van omgaan met zijn of haar opdrachten.

Car Wrap
Niet alleen privé, maar zeker ook zakelijk wordt er meer en meer gekozen voor een totale wrap van uw wagen. In één kleur of voorzien van een full color foto print, alles is mogelijk. Bij verwijdering van de wrap na bijvoorbeeld een lease termijn, levert u weer een nieuwe wagen in, waar de garage houders ook weer blij van worden.

Frames en spandoeken
Zowel voor binnen als buiten zijn er aluminium frames leverbaar. Een strak binnenframe met peesdoek is al meer een gewoonte dan bijzonderheid. Blind gemonteerd en leverbaar in ieder gewenst formaat.  Ook de permanente en/of tijdelijke buizenframes voor buitengebruik zijn veel voorkomend in het huidige straatbeeld. Voordeel van beide systemen is de uitwisselbaarheid van de doeken, waardoor men duidelijk maakt zakelijk in beweging te zijn.

Gevel- en lichtreclame
Uw huisstijl verwerkt als een uitgefreesd logo of bijbehorende subtekst. Vaak gemonteerd op afstandhouders voor een prachtig diepte effect. Ook een directe of indirecte LED verlichting is tegenwoordig met een simpele techniek te verwerken en zeker een stuk betaalbaarder geworden.

(Vracht) autobelettering
Een (bedrijfs) wagen zonder reclame is echt een gemiste kans. Voor de kosten van een eenmalige advertentie, heeft u vaak uw auto al dik in de stickers. Een zeer belangrijke reclame uiting voor jaren. Herhalen is toch uiteindelijk de kracht van reclame maken.

Neem contact met ons op
voor de veelzijdige mogelijkheden of een vrijblijvende prijsopgave.